Pentru România şi pentru Satu Mare, votaţi PMP! – Comunicat de presă (5 decembrie 2016)

 

lupta-si-tu-pentru-satu-mare-1

PMP va  ajunge sigur  in Parlamentul României , iar tot ce am prezentat electoratului în ultima lună ca priorităţi, vor fi duse la îndeplinire prin activitatea susţinută a parlamentarilor noştri.

calendar

În toate întâlnirile sau emisiunile la care candidaţii nostri au participat, au reiterat de fiecare dată hotărârea PMP de a îmbunătăţi cadrul legislativ şi a face legi mai bune şi mai prietenoase cu românii. Că este  vorba despre aducerea pe picior de egalitate a investitorilor autohtoni cu cei străini sau de reintroducerea învăţământului profesional/dual  pentru tineri, toate aceste obiective vin să dea un imbold activităţii economice şi implicit o majorare a veniturilor românilor. O viaţă mai bună, educaţie   pentru toţi copiii, servicii medicale de calitate, sunt nevoi primare, din cauza  cărora, românii încă suferă. Ne propunem să pornim de la bază, nu să cosmetizăm. Să nu aruncăm cu pomeni, ci să creăm condiţii pentru ca românii, care vor într-adevăr, să prospere şi să aibă  viaţă mai bună.

Avem o echipă solidă, oameni noi, oneşti,  gata şă intre în luptă. Vrem,  alături de cei peste şapte milioane de români, un Parlament redus, eficient , transparent . Mai puţini, mai harnici, mai puţin costisitori. Românii au votat pentru acest lucru, iar voinţa lor a fost ignorată de reprezentanţii majoritatăţii PNL-PSD. Votul dumneavoastră din 11 Decembrie pentru candidaţii PMP Satu Mare,  va fi garanţia  că  lupta pentru  reducerea numărului de parlamentari la maxim 300, va continua!

Vă aşteptăm la vot , pentru România şi pentru Satu Mare!

 

Ioan Opris

Presedinte PMP Satu Mare

Candidat PMP Camera Deputaţilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *