Loading

Single Post

Lansare candidaţi PMP Satu Mare pentru Alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016( 30 noiembrie 2016)

1a300310 1a300391

Partidul Mișcarea Populară Satu Mare și-a lansat astăzi, 30 noiembrie, candidații la Alegerile parlamentare din 11 decembrie, în prezența președintelui executiv al PMP, Valeriu Steriu. Evenimentul s-a desfășurat la Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare şi s-a bucurat de prezenţa a numeroşi membri şi simpatizanţi ai PMP Satu Mare.

După intonarea Imnului de Stat şi prezentarea candidaţilor, au luat cuvântul presedintele Ioan Opriş, candidat la Camera Deputaţilor, Csaki Csongor, candidat la Senatul Romaniei si invitatul din partea conducerii centrale, deputatul Valeriu Steriu. În alocuţiunea sa, Preşedintele executiv al PMP,  Valeriu Steriu,  a subliniat faptul că în momentul de față, PMP se situează pe un trend crescător potrivit ultimelor sondaje de opinie, iar speranţa că la nivelul judeţului Satu Mare PMP va obţine cel puţin un parlamentar, este astfel justificată.

„Sondajele arată că acest partid are un bun potențial de creștere. În mod real, e posibil să ne uităm pe cifre și să ne dăm seama că putem avea un parlamentar și din Satu Mare. Evident, pentru acest lucru trebuie să ne uităm foarte bine la  tot ceea ce se mai poate face, în următoarele două săptămâni. Spuneam de întâlniri cu oamenii, de emisiuni la televiziunile locale, de comunicarea online, dar mai ales de mobilizarea din ziua votului. Este cea mai importantă zi și mă bucur că în județul Satu Mare pentru toate secţiile de votare, avem oameni dispuşi să se implice. Este poate cel mai important lucru. Dacă fiecare om care reprezintă partidul în acea zi convinge încă zece oameni, avem, cu siguranță, un rezultat foarte bun aici”, a declarat Valeriu Steriu.

Ioan Opris, liderul PMP Satu Mare a vorbit despre proiectele PMP, subliniind obiectivele cele mai importante, reducerea la 300 a numărului de parlamentari, unirea României cu Republica Moldova, importanța apărării naționale, precum şi necesitatea modificării legislației în ce privește accesarea fondurilor europene, mai ales a celor pentru agricultură.

În cuvântul său, candidatul PMP Satu Mare pentru Senatul României, Csaki Csongor, a vorbit despre programul PMP care trebuie implementat odată cu intrarea în Parlamentul Românie. Este vorba despre crearea de locuri de muncă decente, despre siguranţa zilei de mâine atât pentru tineri cât şi pentru pensionari, despre o infrastructura rutieră modernă şi despre un sistem sanitar care să vindece pacienţi, nu să îi îmbolnăvească. Vrem agricultori care să  lucreze pamântul României, dar să şi  poată trăi demn din această muncă.

,,Ştim care sunt priorităţile României şi ne vom bate pentru ele din Parlamentul României! În 11 Decembrie votaţi PMP Satu Mare!

1a300286 1a300394 1a300391 1a300400 1a300428 1a300452
1a3003911a3003171a300428

Share this :

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *