Ioan Opriş: ,,Suntem perseverenţi şi intrăm în lupta electorală mult mai motivaţi” – Comunicat de presă (8 noiembrie 2016)

becpmp3

După ce Tribunalul Satu Mare a admis contestatia depusă de PMP Satu Mare şi a decis modificarea solutiei date de BEC Satu Mare, formaţiunea noastră intră cu toate forţele în cursa electorală, având liste complete şi  candidaturi definitive, atât la Senat cât şi la Camera deputaţilor.

De asemenea, ca urmare a contestaţiei depuse de către PMP Satu Mare, Biroul Electoral Central , prin decizia 102D/7.11.2016, anulează Procesul –verbal încheiat în data de 2.11.2016 şi obligă BEC Satu Mare să refacă operaţiunea de completare a biroului, cu luarea în considerare a comunicării privind nominalizarea reprezentantului PMP Satu Mare.

Conform listei definitive  de candidaturi apărută pe site-ul Biroului Electoral Central, PMP Satu Mare porneşte în luptă cu o echipă completă,  4 candidaţi la Senat si 7 la Camera Deputaţilor. Avem o echipă motivată, oameni noi, onesti, dornici să demonstreze sătmărenilor că se poate face politică altfel. PMP va lupta cu toate puterile pentru România şi pentru Satu Mare!

SENAT

 1. CSÁKI CSONGOR                                                                      
 2. SFITLIC PETRU
 3. ASTALÎȘ IONEL
 4. IÓCSÁK VIORICA

 

CAMERA DEPUTATILOR

 1. OPRIȘ IOAN    
 2. MARIAN AMBROZIE
 3. NEGRU GAVRILĂ
 4. POP CRISTINA-MARICICA
 5. MATEȘ MIHAI BOGDAN TRAIAN
 6. BÂRSEUAN OVIDIU-TEOFIL
 7. BORHIDAN BUJUREL-CLAUDIU

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *