Loading
PMP, un partid viu, din ce în ce mai puternic

Suntem  extrem de bucurosi ca ati raspuns invitatiei noastre si ca astazi  va avem printre noi.  Pe zi ce trece ,  PMP demonstrează că este un partid viu. Ne-am reunit azi pentru pentru a transmite opiniei publice, prin intermediul dvs., stadiul actual al dezvoltării partidului nostru. Mergem mai departe pe aceeași viziune a președintelui Traian Băsescu și contăm pe sprijinul domniei sale, pentru că la numai două luni de când am depus dosarul la tribunal pentru partid, demonstrăm astăzi că suntem un partid puternic, un partid hotărât!

Îi chemăm alături de noi pe toți cetățenii români care vor o democrație autentică, nu pomană electorală. PMP este partidul tuturor românilor vrednici și competenți din țară și de peste hotare. Suntem un partid modern, național și pro-european; o forță care face din valorile creștin-democrate baza unei revoluții menite să măture clasa politică defectă apărută în ultimii 23 de ani. Ne luptăm pt a finaliza reforma statului, pentru eliberarea economiei de sub taxe și jaf. Luptăm pentru apărarea interesului național.

Proiectul acesta a pornit din nevoia ca acel capital de încredere pe care l-a construit și pe care îl are domnul președinte Traian Băsescu să-și găsească o corespondență în clasa politică. A pornit de asemenea de la nevoia de a oferi o alternativă oamenilor nemulțumiți de clasa politică din România. Este foarte important să lansam din interior  proiecte și soluții pentru ca nu sunt suficiente criticile, trebuie să venim cu soluții.
Acest partid are nevoie doar de cei care au curaj, cei care nu au determinare trebuie să plece !

Partidul Mișcarea Populară are atuul tinereții si atuul credibilității şi va putea fi partenerul cel mai credibil al acestui popor. Acest partid este diferit pentru că nu are o nomenclatură . Nu are o clasă de privilegiați.
Pe noi ne interesează România, pe noi ne interesează țara în care trăim !.

Noi ne-am săturat să fim batjocoriți  în țara noastra !

Trebuie să nu facem promisiuni pe care nu le putem îndeplini !

Acesta este punctul de plecare pentru noi. Subliniez că  în PMP  toate propunerile pentru viitorii candidați vor trece prin filtrul votului intern.
V-am prezentat ideile principale desprinse de la primul Colegiu Naţional al Partidului Mişcarea Populară si vă mulțumim ca ați acceptat invitația de a participa la această conferință de presă.

Cu stimă,

Dr. Laura Bota

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară  Satu Mare
Zoltan Pop
Prim Vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară  Satu Mare
Dănuț Ciorbă
Prim Vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară  Satu Mare

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *