Loading

Partidul Mişcarea Populară

 Comunicat de presă

 Partidul Mişcarea Populară consideră că, din acest moment, Victor Ponta trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru orice atac al câinilor comunitari asupra unor fiinţe umane pe teritoriul României. Domnul Ponta este, de acum înainte, PĂRTAŞ la orice dramă a unor oameni care ar putea fi victime ale câinilor comunitari.

 Domnul Ponta a avut ocazia să aprobe chiar ieri, în şedinţa de guvern pe care a condus-o, o Ordonanţă de Urgenţă care să prevadă măsuri ferme pentru îndepărtarea câinilor comunitari de pe străzile din România, inclusiv eutanasierea, ca ultimă soluţie. Premierul a preferat, după “bunul” obicei, să paseze răspunderea Parlamentului, acolo unde legile sunt tergiversate sau chiar îngropate.

 Partidul Mişcarea Populară îi cere domnului Sorin Oprescu să renunţe la organizarea unui referendum PERFECT INUTIL în Capitală, în condiţiile în care problema câinilor comunitari nu poate fi reglementată decât pe întreg teritoriul naţional. Aceasta este o găselniţă populistă a domnului Oprescu pentru a îşi masca propria responsabilitate în cazul tragediei copilului de patru ani sfâşiat de câini în Bucureşti. Cu banii pentru referendum Primarul General ar putea să întreprindă măsuri eficiente şi rapide pentru îndepărtarea câinilor comunitari de pe străzile oraşului.

Eugen Tomac

 Preşedinte Partidul Mişcarea Populară

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *