Loading

1185744_1429574987266951_2047749816_n

Dr.Laura Bota – Presedintele PMP Satu Mare anunta membrii si simpatizantii disponibilitatea noului sediu al PMP si FMP incepand din 02 septembrie 2013

Comunicat
Fundatia “Miscarea Populara” si “Partidul Miscarea Populara” anunta pe cei interesati ca sediul aflat in municipiul Satu Mare, bulevardul Vasile Lucaciu, nr.13, este la dispozitia acestora, incepand de luni, 02 septembrie 2013.
Simpatizantii sau cei care doresc detalii despre activitatea noastra sunt asteptati la adresa mai sus-mentionata, in intervalul 09.00 – 16.00, in fiecare zi de luni pana vineri.
Dr. Romeo Pop – Presedintele Fundatiei Miscarea Populara Satu Mare
Dr. Laura Bota – Presedintele Partidului Miscarea Populara Satu Mare
Secretariat : Gianina Dan – tel : 0744902210

Dorim sa fim un altfel de partid! Suntem constienti de deficitul de incredere al oamenilor in cei ce fac politica. Din datele noastre, circa 60% dintre noi, suntem demobilizati politic.
Lipsa bazelor doctrinare ale partidelor, lipsa unor politici coerente si constante, lipsa oamenilor credibili si cinstiti, dar si folosirea resurselor publice in scopuri personale, pot fi doar unele din cauzele identificate de noi care duc la proportia de 60%. Prin urmare, e nevoie de crearea unui ALTFEL de partid, nu a inca unui alt partid! Iar aceia care va propunem un altfel de partid, suntem noi! Ii invit si pe aceia care pina in ziua de astazi nu au facut politica nici o singura ora macar. Politica, pina la urma se invata foarte repede si mai ales este un serviciu facut de cetateni in favoarea lor !
Haideti alaturi de noi, sa facem din Satu Mare, un loc mai bun pentru seniorii cetatii, pentru copiii nostri si nu in ultimul rind pentru noi.Dorim sa promovăm oameni cinstiți, vizionari, care să poată duce România acolo unde îi e locul si toate acestea, cu ajutorul lui Dumnezu si al dumneavoastra!

Va multumesc !
Dr.Laura

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *